Shoppat träningskläder

Köpt träningskläder

Nu har jag inte skrivit på det tag, men mitt liv har varit full upp med jobb. Jag har säkert jobbat 13 timmar om dagen hela sommaren förutom de två veckorna jag åkte till Mexiko och surfade. Mexiko förresten ett riktigt häftigt land. Jag var ju och för sig i en turistort där det var säkrare, men det var en härlig upplevelse även fast man kanske inte såg det riktiga Mexiko.

Nu är jag i fall hemma och jobbet har lugnat ner sig nu när högsäsongen är över. Så nu börjar jag känna att jag har ett liv igen, och kan ta hand om mig. Därför tänkte jag passa på och börja träna mer ordentligt och regelbundet. Och för att få lite extra inspiration så tänkte jag passa på och shoppa lite nya träningskläder. För shoppa som ni vet är något jag kan och är duktig på. Och nu har det kommit ut en massa nya roliga träningskläder i höstens kollektion.

Mina absoluta favoritmärken när det gäller träningskläder är Casall och Röhnisch. De har så snygga kvinnliga kläder. De kan verkligen träningskläder. Och det uppskattar jag. Så självfallet började jag leta i djungeln av träningskläder efter kläder från just Casall och Röhnisch.

Jag började surfa runt lite för att se vad för träningskläder jag var sugen på, för det finns ju som sagt en del träningskläder att välja mellan. Efter lite letande hittade jag till och med massa kläder på rea. Och det var riktigt snygga. Ingen dålig rea som det annars kan vara. Så jag tänkte att det är ju aldrig fel att spara lite pengar. Så jag klickade hem en outfit av träningskläder och känner mig riktigt nöjd.